Striping og farging av hår

Ønsker du å tilføye lyse partier til din naturlige hårfarge? Eller kanskje du har en drøm om å få et nytt uttrykk med en helt ny hårfarge? Striping og farging av hår er noen av de mest populære behandlingene, og de kan gjøre mye for å endre utseende.

Striping kan både lysne og mørke håret, alt ettersom hvilken farge du er på jakt etter. Når det kommer til farging av hele håret, er det bare fantasien som setter grenser.

Striping av hår

Tilføying av striper kan skape spennende fargespill og gi et livlig uttrykk til håret ditt. Valgmulighetene er mange når det kommer til striping, både i form av farge, teknikk og størrelsene på stripene. Det er mange teknikker som kan benyttes til striping av hår, men de mest vanlige behandlingene er foliestriper og hettestriper.

Hettestriper blir som oftest benyttet på kunder med kort hår som har et ønske om tette striper. Slike striper blir utført ved hjelp av en hette hvor håret blir dratt ut gjennom små hull. Dette kan være noe ukomfortabelt for kunder med langt hår, og derfor blir foliestriper som regel brukt på disse kundene i stedet.

Med hettestriper har du ikke like mye kontroll på hvor tykke eller tynne stripene blir, men dette kan du oppnå med foliestriper. Her er det også større valgmuligheter når det kommer til mengden striper, og denne metoden kan benyttes av alle kunder – uansett hårlengde. Slik kan du få et livlig uttrykk og et unikt fargespill.

Striper kan lysne håret om du ønsker en solkysset og fresh look. Det kan også legges inn mørkere striper for å gi håret flere nyanser. Foliestriper er et godt alternativ for de som ønsker å stripe håret jevnt over hele hodet. Dette gir en større dekning, og det kan gi en illusjon av mer hår og et naturlig liv til manken.

Farging av hår

Farging av hår er en behandling som passer for de som ønsker en ny heldekkende farge. Dette er en permanent farge som ikke går bort etter vask, og det er derfor en av de mest populære behandlingene blant kunder. Ønsker du en kaldere eller varmere tone i håret? Da vil hårfarging kunne hjelpe deg med dette.

Farging av hår vil kunne dekke over grå ettervekst, eller gi en ny farge til et fullstendig grått hår. Når det kommer til hårfarging, er du bortskjemt med muligheter. Her kan du velge blant utallige farger og finne en som passer perfekt til din hudtone og frisyre. Ønsker du et mest mulig naturlig resultat, anbefales det å velge nyanser som befinner seg mellom to toner mørkere eller lysere enn din naturlige farge.

Hvis du ønsker å oppnå en farge som ikke er i håret naturlig, vil en slik behandling også kunne gjøre dette. Med hårfarging, kan du få den fargen du alltid har drømt om, men det kan kreve flere behandlinger avhengig av hvilken farge du har i utgangspunktet. Kontakt oss gjerne om du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å oppnå den perfekte hårfargen!