Hva er keratinbehandling?

Keratinbehandling er en behandling som er rettet mot krusete hår. Ønsker du deg glatt og skinnende hår, men er lei av å bruke glattetang for å oppnå resultatet? Da er keratinbehandling en ypperlig løsning!

Keratin er et protein som allerede finnes i ditt hår. De som har krusete hår, opplever derimot et underskudd på kreatin. Tilfører du dette gjennom kreatinbehandling, vil du oppleve en umiddelbar effekt.

Da legger nemlig keratinet seg som et beskyttende lag for håret ditt. Ikke bare blir håret ditt glattere, men det beskyttende laget med keratin sørger også for at slitasje reduseres og håret føles tykkere!

Slik fungerer behandlingen

En keratinbehandling bruker mer eller mindre samme konsept som glatting av håret ditt. Allikevel er naturligvis behandlingen mer kompleks, og det tar garantert mer enn de 10 minuttene med glattetang.

Prosessen begynner med hårvask og tørking. Keratinet påføres ditt hår ved hjelp av varme i forskjellige seksjoner av håret ditt. Påføringen er her møysommelig, noe som fører til majoriteten av tidsbruket.

Tidsbruken avhenger av lengden på håret, samt tykkelsen. Vi anslår at en keratinbehandling tar mellom 2 og 6 timer, der korthårede havner i nedre skala av tidsbruken.

Vi anbefaler å unngå hårvask de neste 2 dagene etter behandlingen, samt bruke vår etterpleie. Dersom du følger disse rådene, regner vi med at en keratinbehandling holder seg i mange måneder.

Kan jeg ta keratinbehandling?

Det er naturlig å spørre seg selv om en kan ta keratinbehandling. Spesielt er det mange som spør om dette dersom de for eksempel har farget eller bleket håret sitt nylig.

Her er det ingen fare å bruke keratinbehandling, men det finnes gode retningslinjer. Siden behandlingen gjør håret noe lysere, anbefales det å bleke før og farge etter.

Vi anbefaler dessuten å snakke med oss, dersom du har problem med sensitiv hud. Selv om produktet i utgangspunktet ikke skal være i kontakt med hud eller hodebunn, gir vi deg fortsatt gjerne råd.

Du bør notere deg at det finnes flere former for keratinbehandling. Konseptet er alltid det samme, at keratinet gjør krusete hår glatt, men anbefalingene kan variere noe her.

Bestill time i dag!

Keratinbehandling tar litt tid og det er en investering. Allikevel slipper du de 10 minuttene foran speilet med glattetang hver eneste morgen. Det er mye tid spart i lengden!

Dessuten sørger også behandlingen for økt beskyttelse og sterkere hår. Vi anbefaler keratinbehandling på det sterkeste dersom du har krusete hår.