Balayage

Ønsker du lysne håret eller skape en naturlig ettervekst? Det finnes mange hårteknikker som sørger for at du får solkyssede striper: Balayage er en av disse! Denne fargeteknikken ble først utviklet i Frankrike på 1970-tallet, men gjorde et comeback i Norge for kun få år siden. Dette er fremdeles en veldig populær behandling, da den skaper en naturlig look som aldri går av moten i Skandinavia.

En Balayage-behandling gir nytt liv til hårfargen din og skaper en spesiell effekt du ikke får fra andre fargeteknikker. Du velger selv hvor lyst du ønsker å gå, og dette er den perfekte behandlingen for de som vil ramme inn ansiktet med et livlig og naturlig fargespill.

Hva er Balayage?

Balayage kommer av det franske ordet for «å stryke» eller «å koste». Det er nemlig slik du får den naturlige looken som lysner håret med minimalt vedlikehold. Takket være frihåndsteknikken som koster på fargen i større områder, får du en perfekt farge og en naturlig ettervekst.

Mange ønsker å beholde sin naturlige farge innerst mot hårrøttene, samtidig som de får en jevn overgang til de lyse partiene. Det er opp til deg hvilken fargenyanse du velger å gå for. Dette kan være en lysere variant av din naturlige farge for en solkysset look, eller en helt lys farge for den perfekte blonde manken.

Takket være de myke overgangene, kan du få lysere partier rundt ansiktet og gjennom håret i lengdene, samtidig som du bevarer den naturlige hårfargen innerst mot hårrøttene. Du behøver ikke farge alle spissene og tuppene av håret, her er det fokus på en myk overgang mellom de mørke og lyse partiene.

Fordeler med Balayage

Mange kunder sverger til Balayage-teknikken, da denne ikke etterlater seg en markant ettervekst når håret starte å vokse ut igjen. Ved hjelp av jevn overgang slipper du å vedlikeholde fargen like ofte som du må gjøre med helbleking, striper eller farging.

Med en Balayage-teknikk kan håret bli farget på overflaten, slik at det blir en mykere form for lysning enn ved for eksempel striper. Dette kan igjen føre til mindre slitasje og en look som både ser naturlig og solkysset ut. Balayage frisker opp håret og kan gi et inntrykk av en naturlig UV-behandling, avhengig av hvilken fargenyanse du er på jakt etter.

Hvem passer behandlingen for?

Balayage passer for alle som ønsker et livlig og naturlig fargespill i håret, kombinert med jevne overganger mellom mørke og lyse partier. Hvis du ønsker en lysere og solkysset look, vil en Balayage-teknikk være det perfekte valget for deg.

Uavhengig av om du har kort eller langt hår, vil Balayage gi nytt liv til håret og et freshere utseende. Fargespillet kommer særlig godt frem om du har lengre, myke bølger eller fall i håret.

En Balayage behandling behøver ikke nødvendigvis å gi deg et blondt uttrykk. Her kan du selv velge hvilken fargekombinasjon du ønsker å gå for, slik at du får det resultatet du alltid har drømt om. Enten du ønsker å tilføye en naturlig forfriskende farge til håret, eller vil prøve en helt ny nyanse, kan Balayage være den perfekte teknikken for å oppnå dette!